De Mors 101

7631 BA Ootmarsum

Ma - Vrij

07.30 - 16.30 uur

Fabricage

Apparatenbouw Ootmarsum is gespecialiseerd in het lassen van drukvaten, leidingen en appendages en levert volgens klantspecificatie installatie- & skidbouw.

ABO fabriceert niet alleen, maar conserveert, installeert en monteert het volledige product in onze moderne hal of op locatie bij de afnemer. Onze in 2015 geopende productiehal bestrijkt een oppervlakte van 1500m2 en heeft de beschikking over twee 20T bovenloopkranen.

ABO produceert energieneutraal. De 420 zonnecollectoren leveren ABO jaarlijks gemiddeld 100kWH stroom. Tevens beschikt ABO over een röntgenbunker. Deze bunker geeft ons de mogelijkheid alles op eigen terrein NDO te onderzoeken conform klantspecificaties.

Bij de uitvoering van sommige totaaltrajecten werken wij nauw samen met verschillende toeleveranciers op het gebied van engineering, verspanen, NDO, gloeien en conserveren. De supervisie behoort bij ABO, zodat de opdrachtgever een aanspreekpunt heeft.

Kwaliteit is onze standaard. Wij investeren daarom in goed opgeleid personeel en voldoen aan de strengste productienormen.

Website door MJ Studio

© Copyright 2015 - Apparatenbouw Ootmarsum B.V. - Disclaimer - Leveringsvoorwaarden